Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022

Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022
Met onder meer Ms. Marvel

Nieuws :

Het is buiten weer heerlijk zomerweer. Dus: de bikini of zwembroek aan, een duikje in het zwembad en dan met een lekker glas koude cola, limonade of wijn een serie of film kijken in het heerlijke zonnetje, of een filmpje kijken als het licht buiten langzaam uitgaat. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2022.

Kijktips van Gids.tv

Obi-Wan Kenobi (wekelijks)

Disney+

Bron: Disney Plus
In de serie gaan we de reünie van Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) en Anakin Skywalker (Hayden Christensen) zien. Skywalker is verleid door de 'dark side of the Force' en is verworden tot superschurk Darth Vader. Wat gaan de twee doen als ze elkaar tegenkomen? Bekijk hier waar je Obi-Wan Kenobi kunt streamen.

Hollywood Stargirl (3 juni)

Disney+

Bron: Disney Plus
Het verhaal volgt Stargirl en haar moeder Ana, die wordt ingehuurd als kostuumontwerper voor een film, terwijl ze verhuizen naar Los Angeles en nieuwe vrienden ontmoeten. Lees hier waar je vanaf 3 juni Hollywood Stargirl kunt kijken.

Ms. Marvel, S1 (8 juni)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Kamala Khan heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen: Totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch? Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Ms. Marvel kunt streamen.

Love, Victor, S3 (15 juni)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Victor blijft op zoek naar zichzelf: in zijn liefdesleven, maar ook in zijn andere bezigheden. Nu het einde van de middelbare school er langzaam maar zeker aankomt, moet hij nadenken over zijn toekomst. Bekijk hier waar je vanaf 15 juni Love, Victor kunt streamen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (22 juni)

Disney+

Bron: Marvel
De maand mei wordt waanzinnig geopend met een nieuwe Marvel-productie op het witte doek. Alle special effects-registers gaan open, want Doctor Strange is terug in een nieuw verhaal. Er doemt een verschrikkelijke dreiging op over de mensheid en het hele universum die niet langer door hun macht alleen kan worden gedaan. Bekijk hier waar je de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Only Murders in the Building, S2 (28 juni)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Whodunnit over drie buren die een true crime podcast starten. Na de schokkende dood van Bunny Folger, de bestuursvoorzitter van de Arconia, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Ze krijgen echter te maken met drie hobbels op de weg. Bekijk hier waar je Only Murders in the Building kunt streamen.

Baymax! (29 juni)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
De serie speelt zich net als de film af in San Fransokyo. De verzorgingsrobot Baymax doet in de serie eindelijk echt waarvoor hij gebouwd is: Het helpen van anderen". Hoe lang gaat dat goed? Bekijk hier waar je vanaf 29 juni Baymax! kunt streamen.

Atlanta, S3 (29 juni)

Disney+

Earnest Marks is een vroegtijdig schoolverlater die als manager de carrière van zijn neef, Alfred "Paper Boi" Miles, van de grond probeert te krijgen. De twee neven werken zich omhoog in de rapscene van Atlanta. In het derde seizoen doet de serie ook Amsterdam aan, met een bijrol voor Ruben van der Meer. Bekijk hier waar je Atlanta kunt streamen.

Daredevil, S1-3 (29 juni)

Disney+

De Marvel serie geproduceerd door Marvel TV en eerst uitgekomen op Netflix. In Daredevil zien we advocaat Matt Murdock. Bekijk hier waar je vanaf 29 juni Daredevil kunt streamen.

Naast Daredevil zijn vanaf 29 juni ook Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher en Defenders te zien op Disney+.

Verder op Disney+

Volgt z.s.m.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV