Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022

Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022
Met onder meer Westworld

Nieuws :

Het is buiten weer heerlijk zomerweer. Dus: de bikini of zwembroek aan, een duikje in het zwembad en dan met een lekker glas koude cola, limonade of wijn een serie of film kijken in het heerlijke zonnetje, of een filmpje kijken als het licht buiten langzaam uitgaat. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Staircase, S1 (elke donderdag)

HBO Max

Bron: HBO Max
'True crime'-serie over de dood van Kathleen Peterson, en de nasleep ervan, waarin haar man en romancier Michael werd beschuldigd van de moord op haar. Kathleen werd in 2001 door Michael dood gemeld nadat ze van de trap zou zijn gevallen. Bekijk hier waar je The Staircase kunt streamen.

Irma Vep (9 juni)

HBO Max

Mira is een Amerikaanse filmster die teleurgesteld is in haar carrière en net uit een relatie komt. Ze gaat naar Frankrijk om de rol van “Irma Vep” te spelen in een remake van de klassieke stomme Franse film “Les Vampires.” Mira komt met zichzelf in de clinch wanneer in deze kleurrijke misdaadthriller haar eigen persoonlijkheid en haar personage steeds meer met elkaar versmelten. Bekijk hier waar je vanaf 9 juni Irma Vep kunt streamen.

Westworld, S4 (27 juni)

HBO Max

Bron: HBO Max
Westworld is een ambitieuze en zeer fantasierijke dramareeks die het concept van avontuur en sensatiezucht naar nieuwe, aartsgevaarlijke hoogten tilt. In het futuristische fantasypark "Westworld" begint een groepje kunstmatige "gastheren" - androïden - plots af te wijken van hun zorgvuldig gecodeerde programmatuur en afwijkend gedrag te vertonen dat zeer verontrustend is. Bekijk hier waar je Westworld kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV