Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022

Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022
Met onder meer The Boys

Nieuws :

Het is buiten weer heerlijk zomerweer. Dus: de bikini of zwembroek aan, een duikje in het zwembad en dan met een lekker glas koude cola, limonade of wijn een serie of film kijken in het heerlijke zonnetje, of een filmpje kijken als het licht buiten langzaam uitgaat. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Boys, S3 (3 juni)

Eerste drie afleveringen op Prime Video

Bron: Prime Video
In het derde seizoen krijgt Billy Butcher een serum in handen dat hem 24 uur lang van superkrachten kan voorzien. Ondertussen probeert Homelander na zijn romance met de psychopathische Stormfront zijn beschadigde imago te herstellen. Bekijk hier waar je The Boys kunt streamen.

The Summer I Turned Pretty (17 juni)

Prime Video

Deze serie gaat over meerdere generaties en draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer. Bekijk hier waar je vanaf 17 juni The Summer I Turned Pretty kunt streamen.

My Fake Boyfriend (17 juni)

Prime Video

Bron: Prime Video
Andrew kan zijn giftige vriendje dat hem net heeft gedumpt maar moeilijk loslaten. Zijn vrienden besluiten hem te helpen door een ware "Cristiano" te creëren. Een perfect nepvriendje voor op sociale media om zijn ex jaloers te maken. Lees hier waar je vanaf 17 juni My Fake Boyfriend kunt kijken.

Chloe, S1 (24 juni)

Prime Video

Bron: Prime Video
De serie volgt Becky Green, die geobsedeerd is door het stalken van haar jeugdvriendin Chloe Fairbourne's perfect opgebouwde aanwezigheid op sociale media. Chloe's chique leven, aanbiddende echtgenoot en kring van hoog opgeleide vrienden zijn altijd slechts een klik verwijderd. Bekijk hier waar je vanaf 24 juni Chloe kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Jachtseizoen (5 juni)
  • Fairfax, S2 (10 juni)
  • A Very British Scandal (24 juni)
  • The One That Got Away (24 juni)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV