Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in juni 2022
Met onder meer The Summerdahl Murders en meer

Nieuws :

Het is buiten weer heerlijk zomerweer. Dus: de bikini of zwembroek aan, een duikje in het zwembad en dan met een lekker glas koude cola, limonade of wijn een serie of film kijken in het heerlijke zonnetje, of een filmpje kijken als het licht buiten langzaam uitgaat. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juni 2022.

Kijktips van Gids.tv

Tenminste Houdbaar Tot, S1 (2 juni)

NPO Plus

Bron: NPO Plus
Jarenlang heeft Anna met liefde haar carrière in de koelkast gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul. Nu de kinderen op het punt staan van uitvliegen, zijn Anna en Paul klaar voor de zeven vette jaren. Bekijk hier waar je vanaf 2 juni Tenminste Houdbaar Tot kunt streamen.

Trigger Point, S1 (4 juni)

NPO Plus

Lana Washington, een explosievenexpert bij de Londense politie, wordt samen met Joel Nutkins opgeroepen bij een antiterrorisme-operatie in een Londense woonwijk. Daar wordt een mogelijke bommenfabriek onderzocht. Bekijk hier waar je vanaf 4 juni Trigger Point kunt streamen.

My Brilliant Friend, S3 (16 juni)

NPO Plus

De serie toont de evolutie van de levenslange vriendschap tussen twee Italiaanse vrouwen, Elena en Lila, vanaf hun kindertijd in het Napels van de jaren 50. Bekijk hier waar je My Brilliant Friend kunt streamen.

The Summerdahl Murders (16 juni)

NPO Plus

De serie gaat over detective Dan Sommerdahl. Hij heeft de leiding over de onderzoeken van de recherche die in het Deense Helsingørdiverse moordzaken oplost. Bekijk hier waar je The Summerdahl Murders kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • After the Wedding (1 juni)
  • McDonald & Dodds, S2 (23 juni)
  • Granchester, S6 (30 juni)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV