Serierecensie: scifi-drama Night Sky wekt nieuwgierigheid met Sissy Spacek en J.K. Simmons

Serierecensie: scifi-drama Night Sky wekt nieuwgierigheid met Sissy Spacek en J.K. Simmons
Portaal in je achtertuin naar andere planeet zorgt voor problemen..

Kijktip :

Vanaf 20 mei is de serie Night Sky te zien op Amazon Prime Video. Het moet toch een eer zijn om als relatief nieuwe acteur Chai Hansen (The 100) te mogen spelen tussen de geweldige acteerveteranen Sissy Spacek (72) en J.K. Simmons (67). Zie je dat ook terug? Lees hier de serierecensie van Night Sky.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Franklin en Irene York
Het verhaal gaat over het gepensioneerde koppel Irene en Franklin York. Zij hebben een groot geheim: een Kamer begraven in hun achtertuin die op miraculeuze wijze naar een vreemde verlaten planeet leidt. Met de komst van een geheimzinnige jongeman, wordt het rustige leventje van de Yorks opgeschud en blijkt de mysterieuze Kamer, die ze dachten te kennen, iets wat ze niet voor mogelijk hielden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,5

Als we nu allemaal massaal gaan kijken, zou het zomaar kunnen dat er nog een tweede seizoen in zit voor deze bij vlagen spannende sciencefictiondrama Night Sky. Een typische Amerikaanse televisieserie met grote namen met de Oscargenomineerde J.K. Simmons en Sissy Spacek. Alleen maar respect naar deze acteurs die de serie absoluut wat meer geven. Ongeduldige seriekijkers zijn bij Night Sky aan het verkeerde adres want deze productie is bij vlagen best wel traag, waarbij de spanningsboog niet altijd gespannen blijft. Toch is het verhaal boeiend, wordt je nieuwsgierigheid aangesproken en wordt je meerdere malen verrast. 3,5 ster.

Cast
Naast J.K. Simmons (La La Land) en Sissy Spacek (The Help) zijn ook Adam Bartley (This is Us), Chai Hansen (The 100) en Cass Buggé (Velvet Buzzsaw) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Juan José Campanella.

Acteur J.K. Simmons (Franklin York) en Sissy Spacek (Irene York) in de serie 'Night Sky'

Vanaf 20 mei 2022 is de serie Night Sky te zien op Amazon Prime Video. Genre: Drama, Mystery, Sciencefiction. De serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: scifi-drama Night Sky wekt nieuwgierigheid met Sissy Spacek en J.K. Simmons of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV