Natuurdocumentaire Wild op de Veluwe woensdag te zien op NPO 1

Natuurdocumentaire Wild op de Veluwe woensdag te zien op NPO 1
Unieke beelden van natuurgebied

Kijktip :

Paul de Leeuws programma Busje komt zo wijkt deze week eenmalig uit naar de vrijdagavond om ruimte te maken voor de prachtige natuurdocumentaire Wild op de Veluwe. Hierin krijgen we een meeslepend en schitterend beeld van dit beeldschone Nederlandse natuurgebied.

Wild op de Veluwe gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Jaargetijden
Wild op de Veluwe is een documentaire met drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien hoe hun leven zich ontwikkelt aan de hand van de vier jaargetijden. De dieren krijgen jongen die opgroeien naar volwassenheid, maar er zijn ook een aantal bijrolspelers te zien.

Nest
We volgen namelijk ook de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we zelfs binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Het zorgt voor een verzameling spectaculaire beelden die je normaal niet te zien krijgt.

De documentaire Wild op de Veluwe is woensdag 25 mei om 21.20 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Wild op de Veluwe terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Natuurdocumentaire Wild op de Veluwe woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV