Nieuwe realityserie De Bevers met John de Bever start donderdag op RTL 5

Nieuwe realityserie De Bevers met John de Bever start donderdag op RTL 5
Kijkje in het leven van excentrieke zanger

Kijktip :

John de Bever, wie kent hem niet? Eén van de meest flamboyante feestzangers van Nederland maakt regelmatig zijn opwachting op televisie en vanaf donderdag is hij zelfs te zien in een heuse realitysoap: De Bevers.

De Bevers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zaalvoetballer
De carrière van John de Bever is veelzijdig. Hij maakte naam als veldvoetballer én zaalvoetballer en werd in 1997 zelfs verkozen tot beste zaalvoetballer van de wereld. Vervolgens scoorde hij in 2016 een enorme hit met 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Afgelopen jaar was De Bever nog te zien in het survivalprogramma Expeditie Robinson.

Partner
Inmiddels is wel duidelijk dat De Bever geen gesloten boek is. Zo is hij ook openlijk homoseksueel en nu besluit hij zelfs camera's toe te laten in zijn dagelijks leven. Samen met zijn partner en manager Kees Stevens opent De Bever de deuren van hun Brabantse optrekje. Ze nemen ons mee in het wel en wee van hun leven samen.

De nieuwe realityserie De Bevers is vanaf donderdag 26 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie De Bevers met John de Bever start donderdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV