Nieuw seizoen B&B vol liefde komt eraan: vanaf 11 juli te zien op RTL 4

Nieuw seizoen B&B vol liefde komt eraan: vanaf 11 juli te zien op RTL 4
B&B-houders op zoek naar de liefde van hun leven

Kijktip :

Het datingprogramma B&B vol liefde was in de zomer van 2021 een enorm succes op de Nederlandse televisie. Daarom mag het geen verrassing heten dat RTL 4 vanaf 11 juli een gloednieuw seizoen uitzendt.

B&B vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

B&B-eigenaren
B&B vol liefde biedt ons een soort kruisbestuiving tussen Boer zoekt vrouw en Bed & Breakfast, twee programma's van de publieke omroep die een enorm succes zijn. Acht vrijgezelle B&B-eigenaren, die op verschillende plekken in Europa wonen, hopen deze zomer namelijk de liefde van hun leven te vinden. Zullen ze hun harten openen om 'die ene' te vinden?

Prachtige locaties
Het belooft een zomer vol liefde en romantiek te worden, op de meest prachtige locaties. Mooie, romantische, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeren de revue in deze romantische zoektocht naar de ware liefde. Wordt het zoenen of WC boenen en is Cupido dit seizoen goed genoeg gezind om de eigenaren te koppelen aan de ware? De deelnemers van dit seizoen worden binnenkort bekendgemaakt.

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV