Excelsior - ADO Den Haag live op tv (play-offs promotie/degradatie)

Excelsior - ADO Den Haag live op tv (play-offs promotie/degradatie)
Rotterdam of Den Haag terug in de Eredivisie?

Sport :

Op dinsdag 24 mei spelen Excelsior en ADO Den Haag in de heenwedstrijd van de finale van de play-offs promotie/degradatie tegen elkaar in het Van Dongen en de Roo Stadion in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Excelsior - ADO Den Haag

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Excelsior
De Rotterdammers versloegen in de halve finales van de play-offs knap de Eredivisionist Heracles Almelo door zowel in eigen huis (3-0) als in Almelo (3-1) met mooie cijfers te winnen. Natuurlijk kijken we ook in de finale weer naar Dallinga, de spits die ook in deze play-offs maar goals blijft maken.

ADO Den Haag
De Hagenezen hebben een geweldige halve finale reeks achter de rug: ze maakte gehakt van het sprookje van FC Eindhoven door zowel in eigen huis als in Eindhoven met 2-1 te winnen. Ook NAC werd al met dezelfde cijfers verslagen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Journaal is vanaf 23.15 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Excelsior - ADO Den Haag is dinsdag 24 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.15 uur is in NOS Journaal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Excelsior - ADO Den Haag live op tv (play-offs promotie/degradatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV