Nieuw programma Podium ZWART vanaf vrijdag 27 mei te zien op NPO 3

Nieuw programma Podium ZWART vanaf vrijdag 27 mei te zien op NPO 3
Eerste productie van Omroep ZWART

Kijktip :

Vrijdag 27 mei maakt Omroep ZWART zijn televisiedebuut op NPO 3 met het nieuwe programma Podium ZWART. Dit programma, gepresenteerd door Glen Faria en Veronica van Hoogdalem, is een feestelijke samenkomst van verschillende muziekgenres, kunststijlen en verhalen.

Podium ZWART gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Genres
Wekelijks krijgen verschillende acts het podium, waar zij allen in verschillende settingen hun talent delen. We omarmen de wereld van R&B en hiphop, maar zoeken ook de grenzen op van andere genres zoals afrobeat, latin, reggae, jazz en nog veel meer. Zowel internationale sterren als opkomende artiesten komen voorbij. In de eerste aflevering wordt afgetrapt met rapper Kans, die straalt met een nummer van zijn nieuwe album.

Gregory Porter
Ook wordt iedere week iemand uitgedaagd om een spoken word-performance te maken in zestien regels. In de eerste aflevering is dat Jörgen Raymann. Zangeres Amina maakt haar televisiedebuut op een podium met daarop een serie kunstwerken van Serena Angelista. In de serie, genaamd Unity, staat verbinding centraal. Ook wordt een bezoek gebracht aan Gregory Porter en tot slot treedt singer-songwriter Joshua J. met zijn band op.

Het nieuwe programma Podium ZWART is vanaf vrijdag 27 mei wekelijks om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Podium ZWART terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Podium ZWART vanaf vrijdag 27 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV