Slotaflevering Hier zijn de Van Rossems in Zierikzee zaterdag te zien op NPO 2

Slotaflevering Hier zijn de Van Rossems in Zierikzee zaterdag te zien op NPO 2
Wordt dit de allerlaatste aflevering?

Kijktip :

Zaterdag (28 mei) is de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems te zien op NPO 2. Of het programma nog terugkomt zal nog moeten blijken, want Sis is onlangs op 77-jarige leeftijd overleden. In deze laatste aflevering bezoeken de Van Rossems Zierikzee.

Hier zijn de Van Rossems gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Laatste keer
In april 2022 bezochten Maarten, Sis en Vincent Zierikzee. Door het overlijden van Sis bleek dit de laatste keer dat de Van Rossems samen op stap gingen. Zierikzee mag dan niet groot zijn, de Zeeuwse stad heeft een imposant aantal monumentale plekken en gebouwen. En een rijke geschiedenis bovendien, waarin het water een grote rol speelt.

Dikke Toren
De Van Rossems belichten die geschiedenis terwijl ze Zierikzee op hun eigen wijze verkennen. Ze bezoeken onder meer het Stadhuismuseum, nemen de gezichtsbepalende Dikke Toren onder de loep en kunnen uiteraard ook niet om de Zeelandbrug heen. In het nabijgelegen Ouwerkerk brengen ze een bezoek aan het Watersnoodmuseum.

De slotaflevering van Hier zijn de Van Rossems is zaterdag 28 mei om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Hier zijn de Van Rossems in Zierikzee zaterdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV