Liverpool - Real Madrid live op tv (finale Champions League)

Liverpool - Real Madrid live op tv (finale Champions League)
Wie wint de Cup met de Grote Oren?

Sport :

De grootste clubwedstrijd ter wereld staat zaterdag 28 mei op het programma: Liverpool - Real Madrid, in de finale van de Champions League in het Stade de France in Parijs. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

IJzersterk seizoen
Liverpool kent in de Champions League een ijzersterk seizoen. De Engelsen wonnen al hun wedstrijden in de poulefase en rekenden in de knock-outfase achtereenvolgens af met Internazionale, Benfica en Villarreal. Er werd slechts één keer verloren (met 1-0, van Inter) en één keer gelijkgespeeld (3-3 tegen Benfica).

Spektakelstukken
De reeks van Real Madrid verloopt wat moeizamer. Weliswaar verloor de recordkampioen slechts één wedstrijd in de groepsfase, maar vervolgens trof het zeer sterke tegenstanders: Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester City. Vooral de duels tegen City waren spektakelstukken (4-3 en 1-3). Ondanks nederlagen wist Real Madrid altijd de volgende ronde - en uiteindelijk de finale - te bereiken.

De wedstrijd Liverpool - Real Madrid is zaterdag 28 mei om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's