Dinsdag in Beau: Ellen van Dijk over verbreken wereldduurrecord wielrennen

Dinsdag in Beau: Ellen van Dijk over verbreken wereldduurrecord wielrennen
De gasten van Beau van dinsdag 24 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 24 mei.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten bij Beau van dinsdag 24 mei

  • Ze is sinds gisteravond de allersnelste wielervrouw ter wereld op de fiets.Ellen van Dijk verpulverde het werelduurrecord en reed 49 kilometer en 254 meter in één uur. Vanavond is ze te gast bij Beau.
  • Hit voor hit is hij Nederland aan het veroveren: Flemming! Een jaar geleden wisten we nog niet wie hij was, maar sinds oktober staat hij onafgebroken in de Top 40 en speelt hij de zalen plat. We praten over zijn succes en hij speelt vanavond zijn nieuwste single 'Automatisch'.
  • Morgen speelt Feyenoord de Europese finale tegen AS Roma. We schakelen live met Rijnmond-verslaggever Frank Stout vanuit Tirana. En we spreken twee bijzondere Feyenoordfans: ras-Amsterdammer Benno Leeser en Feyenoord-dichter Mark Boninsegna.
  • De Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke hoopt een doorbraak te forceren met een deep-fake video waarin de in 2003 doodgeschoten Sedar Soares opnieuw tot leven is gebracht. Daarbij schakelde hij ook de hulp in van zanger Waylon. Ze schuiven vanavond samen aan.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Ellen van Dijk over verbreken wereldduurrecord wielrennen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV