Nieuw seizoen Ik vertrek: even weg vanaf zaterdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Ik vertrek: even weg vanaf zaterdag te zien op NPO 1
Oud-deelnemers bij elkaar op bezoek

Kijktip :

Zaterdag (28 mei) begint een nieuwe reeks van Ik vertrek: even weg, het programma waarin stellen uit Ik vertrek bij elkaar op bezoek gaan om even helemaal tot rust te komen - en misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. Met in de eerste aflevering: Aadje en Richard en Margot en Mark.

Ik vertrek: even weg gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Naaktcamping
Tien jaar geleden vertrokken Margot en Mark naar Slowakije, waar ze een naaktcamping wilden beginnen. Ze hebben nooit tijd gehad om stil te staan bij de vraag of dit nog wel hun droom is - tot hun bezoek aan Aadje en Richard in Spanje. Ze genieten van de warmte en de gastvrijheid van de excentrieke heren en de nieuwe omgeving zet hen aan het denken.

Luxepoezen
Omgekeerd staat Aadje en Richard een hele andere ervaring te wachten. Het zijn echte luxepoezen, maar nu moeten ze zich zien te redden in een eenvoudig verblijf op een camping. Vooral in de herfst valt dit niet mee. Ondanks de verschillen tussen de stellen, vinden ze elkaar in hun liefde voor dieren, oude spullen en het gemis van dierbaren.

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek: even weg is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ik vertrek: even weg vanaf zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV