IJzersterke actiefilm Mission: Impossible - Ghost Protocol zie je zaterdag op Veronica

IJzersterke actiefilm Mission: Impossible - Ghost Protocol zie je zaterdag op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Tom Cruise bestormt deze week opnieuw de bioscopen met blockbuster Top Gun: Maverick, maar natuurlijk heeft hij ook al jaren groot succes met de Mission: Impossible-franchise. De M:I-film Ghost Protocol behoort absoluut tot de beste uit de reeks. Je ziet deze ijzersterke actiefilm zaterdag op Veronica en je kunt Mission: Impossible - Ghost Protocol streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Bekijk de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2022 op Gids.tv.

Het verhaal
Tom Cruise kruipt opnieuw in de rol van geheim agent Ethan Hunt. Dit keer moeten hij en zijn teamleden zich verantwoorden voor een fatale explosie in het Kremlin, waar ze middenin een geheime missie zaten. Hunt weet dat hij en zijn team onschuldig zijn en wil dat koste wat kost bewijzen, maar hij wordt op de hielen gezeten door de Amerikaanse en de Russische autoriteiten. Alsof dat nog niet genoeg is, moet Hunt ook proberen een nucleaire oorlog tussen de twee landen te voorkomen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Na de eerste drie Mission: Impossible-films, die degelijk waren (maar niet meer dan dat), kreeg de reeks een flinke kwaliteitsimpuls met Ghost Protocol. De actie en stunts waren grootser dan ooit en werden nog steeds grotendeels door Cruise zelf uitgevoerd. Daarnaast is het verhaal prima dicht getimmerd, wat in eerdere films nogal eens niet het geval was. Ook de cast is echt een feestje, met internationale sterren als Michael Nyqvist, Anil Kapoor en Léa Seydoux in bijrollen.

Cast
Naast Tom Cruise (Top Gun: Maverick) en Jeremy Renner (Avengers: Endgame) zijn ook Simon Pegg (Ready Player One) en Paula Patton (2 Guns) te zien in Mission: Impossible - Ghost Protocol. Deze film is geregisseerd door Brad Bird (The Incredibles).

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is zaterdag 28 mei om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 132 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op IJzersterke actiefilm Mission: Impossible - Ghost Protocol zie je zaterdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV