Woensdag in Khalid & Sophie: Feyenoord-special vanuit Rotterdam met Willem van Hanegem

Woensdag in Khalid & Sophie: Feyenoord-special vanuit Rotterdam met Willem van Hanegem
De gasten van Khalid & Sophie van woensdag 25 mei

Kijktip :

Een speciale uitzending vanavond van Khalid & Sophie, live vanuit Rotterdam, vanwege de Conference League-finale waarin Feyenoord een gooi doet naar de winst. Dit zijn de gasten van woensdag 25 mei.

De tekst gaat verder onder deze videos

Gasten van Khalid & Sophie - woensdag 25 mei

  • Khalid & Sophie ging aan de vooravond van de wedstrijd langs bij twee regelrechte Feyenoord-legendes: Willem van Hanegem en Rinus Israël. Zij gaven in 1970 al het goede voorbeeld met het winnen van de Europa Cup 1 en de Wereldbeker.
  • Iedere week zet Wouter Bouwman het nieuws in historisch perspectief en vandaag heeft ook hij, uiteraard, Feyenoord in zijn hoofd.
  • Locoburgemeester van Rotterdam Vincent Karremans en Feyenoord-fans Lilian Marijnissen en Diederik Gommers zitten al de hele dag in spanning en nemen ons mee in wat deze wedstrijd betekent voor de stad Rotterdam.
  • Feyenoorders Joop van Daele, Ruben Schaken en Edwin Zoetebier vertellen over de wedstrijd vanavond. Ze delen hun eigen ervaringen en hebben het over voorgaande successen van Feyenoord.
  • Het Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt onder meer Feyenoord-klassieker Hand in Hand Kameraden.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Khalid & Sophie: Feyenoord-special vanuit Rotterdam met Willem van Hanegem of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV