Serierecensie: Stranger Things seizoen 4 Volume 1 is terug naar de basis en meer

Serierecensie: Stranger Things seizoen 4 Volume 1 is terug naar de basis en meer
Iedereen voegt zich naar nieuwe rollen

Film :

Vanaf 27 mei staat het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. Na het einde van het derde seizoen zijn we eigenlijk weer terug bij af, en dat is misschien maar goed ook... Lees hier de recensie van Stranger Things seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nieuwe dreiging
Na het derde seizoen zijn de grote dreigingen van de Upside Down verslagen en moet Eleven door als "normaal meisje" in Californië, terwijl het leven in Hawkins doorgaat. Maar natuurlijk duikt er een nieuwe dreiging op...

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 82% | IMDb ★ 8,7

Deze recensie gaat over de eerste drie afleveringen van Volume 1 van Stranger Things seizoen 4.

Na de afloop van seizoen 3 van deze hitserie worden de makers bijna verplicht een stapje terug te doen en dat komt ze eigenlijk best goed uit. De Duffer Brothers zijn namelijk genieën in het opbouwen van nieuwe werelden en dat laten ze ook opnieuw zien. De nieuwe schurk van het verhaal lijkt uit het niets te komen, maar past goed in de "bigger picture". De chemie tussen de kids is ook weer ouderwets goed, ondanks dat niet elke grap raak is. En natuurlijk keren de ouderwetse 80s "dad jokes", de muziek en de stijl terug. 4 sterren, we kunnen niet wachten op de laatste afleveringen!

Cast
Naast Millie Bobby Brown (Enola Holmes) en Finn Wolfhard (Ghostbusters: Afterlife) spelen ook Caleb McLaughlin, Noah Schnapp en Sadie Sink rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Matt en Ross Duffer (Wayward Pines).

Vanaf 27 mei 2022 is Stranger Things seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: Avontuur, Fantasy, Komedie. Aantal afleveringen: 6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV