Woensdag in Beau: minister Robbert Dijkgraaf presenteert plan tegen desinformatie

Woensdag in Beau: minister Robbert Dijkgraaf presenteert plan tegen desinformatie
De gasten van Beau van woensdag 25 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 25 mei.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten bij Beau van woensdag 25 mei

  • Het waren de grootste solo-concerten uit Davina Michelle's carrière. Twee avonden achter elkaar stond ze in een uitverkocht Ahoy. Vanavond schuift Davina Michelle aan en blikken we terug op twee legendarische avonden.
  • Desinformatie groeit en de wetenschap wordt zo sterk in twijfel getrokken dat bedreigingen aan het adres van wetenschappers toenemen. Het wantrouwen moet stoppen en dus lanceert Robbert Dijkgraaf, minster van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, een tienjarenplan.
  • In de nieuwe serie Burning Rubber gaat Ruud Gullit de wereld over en langs bij bekende (oud)voetballers met een bijzondere passie voor auto’s. Vanavond vertelt hij erover in Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: minister Robbert Dijkgraaf presenteert plan tegen desinformatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV