Overzicht tijden: Formule 1 GP van Monaco 2022 live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Monaco 2022 live op tv en online
Het koningsnummer van de Formule 1

Sport :

Het is tijd voor het koningsnummer van de Formule 1: het stratencircuit van het prachtige Monaco. Wie gaat er dit weekend langs de prachtige Middellandse Zee met de winst vandoor? Het hele weekend is de Formule 1 te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Kwalificatie
Het is bekend van het schitterende stratencircuit dat er niet of nauwelijks in te halen is. Het zal dus moeten gaan om wie er het beste kwalificeert. Vorig jaar was de Monegask Charles Leclerc, die natuurlijk het thuisvoordeel heeft, al uitgeschakeld voor de race begon. Verstappen won vorig jaar de race op het stratencircuit.

Tijdschema Formule 1 GP van Monaco 2022

Vrijdag 27 mei

Zaterdag 28 mei

  • 13.00 uur: vrije training 3
  • 15.25 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie

Zondag 29 mei

  • 13.15 uur: voorbeschouwing race
  • 15.00 uur: race

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Monaco is op zondag 29 mei om 15.00 uur te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 27 mei zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Monaco 2022 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV