Donderdag in Op1: Maarten van Rossem over het overlijden van zus Sis

Donderdag in Op1: Maarten van Rossem over het overlijden van zus Sis
De gasten van Op1 van donderdag 26 mei

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 26 mei.

Tekst gaat verder onder de videos.

Gasten in Op1 - donderdag 26 mei

  • Begin deze maand overleed kunsthistorica Sis van Rossem onverwacht op 77-jarige leeftijd. De serie Hier zijn de van Rossems, komt daarom nu met een extra aflevering die dient als een eerbetoon aan Sis.Maarten van Rossem schuift vanavond aan bij Op1 om te vertellen over zijn zus en de allerlaatste aflevering met het drietal in Zierikzee.

  • Hoe is het sentiment in Rusland? Schrijver Pieter Waterdrinker woonde 26 jaar in het land, maar vluchtte toen het Russische leger Oekraïne binnenviel. Recent keerde hij terug naar zijn geliefde Rusland en raakte verbijsterd. Waarom? Vanavond schuift hij aan bij Op1.

  • Wat gebeurt er op het World Economic Forum in Davos? De rijken en machtigen der aarde waren deze week bij elkaar om te praten over een betere toekomst. Tegelijk is het evenement voer voor complottheorieën. Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen en techondernemer Ali Niknam gingen dit jaar voor het eerst en vertellen er vanavond over bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Maarten van Rossem over het overlijden van zus Sis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV