Landelijke intocht Sinterklaas 2022 op 12 november in Hellevoetsluis

Landelijke intocht Sinterklaas 2022 op 12 november in Hellevoetsluis
NTR zendt spektakel uit op NPO 3

Nieuws :

De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in de gemeente Hellevoetsluis. Op zaterdag 12 november 2022 zal burgemeester Milène Junius de Sint en zijn Pieten verwelkomen in de vestingstad aan het Haringvliet.

De burgemeester van Hellevoetsluis, Milène Junius, is blij dat de "echte" Sint dit jaar zijn stad aandoet: "Wij kijken er naar uit om Sinterklaas op 12 november in Hellevoetsluis te verwelkomen! Het zal een prachtig gezicht zijn als de stoomboot van Sinterklaas vanaf het Haringvliet langs de vuurtoren de haven binnenkomt. We hopen veel blije gezichten te zien op de kades!"

Tekst gaat verder onder deze video's

NPO 3
Dit jaar doet de NTR - traditiegetrouw - weer verslag van de intocht van Sint Nicolaas. Vanaf 12.00 uur is een uitzending te zien op NPO 3 met als presentatrice natuurlijk Dieuwertje Blok en verslaggevers Jeroen Kramer en Rachel Rosier aan de kade. De intocht zal dan ook te zien zijn via een livestream bij Gids.tv. Het Sinterklaasjournaal begint dit jaar op maandag 7 november en is uiteraard te zien tot en met 5 december, het heerlijk avondje.

De landelijke intocht van Sinterklaas is op zaterdag 12 november vanaf 12.00 uur te zien op NPO 3 en via een livestream bij Gids.tv. Het Sinterklaasjournaal start op maandag 7 november.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV