Nieuwe talentenshow De Hollandse Nieuwe start op 4 juni op SBS6

Nieuwe talentenshow De Hollandse Nieuwe start op 4 juni op SBS6
Op zoek naar de nieuwe volkszanger

Nieuws :

Van tranentrekkende smartlappen en de mooiste levensliedjes tot de grootste Hollandse hits die iedereen kan meezingen: er is geen zanger die dichter bij de mensen staat dan een volkszanger. In de nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe, die vanaf zaterdag 4 juni te zien is op SBS6, gaan we op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland.

Juryleden
Onder leiding van Jeroen van der Boom trekken vakjuryleden Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk het hele land door op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. Voor deze bijzondere auditieoptredens thuis zorgen de kandidaten zélf voor de sfeer: woonkamers of achtertuinen worden omgetoverd tot heuse optreedplekken en vrienden en familie worden uitgenodigd voor de nodige support.

De tekst gaat verder onder deze video's

Finale
De finale vindt plaats op een grote locatie die qua gezelligheid niet onderdoet voor een kroeg. Hier bepaalt de jury wie de nieuwe volkszanger van Nederland wordt! De prijs die de winnaar te wachten staat, bestaat onder meer uit een gastoptreden tijdens Toppers in Concert op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA en een singlerelease met videoclip.

De talentenjacht De Hollandse Nieuwe is vanaf zaterdag 4 juni elke zaterdag om 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV