Vrijdag in Op1: o.a. Saskia Belleman over zaak Amber Heard en Johnny Depp

Vrijdag in Op1: o.a. Saskia Belleman over zaak Amber Heard en Johnny Depp
De gasten van Op1 van vrijdag 27 mei

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 27 mei.

Tekst gaat verder onder de videos.

Gasten in Op1 - vrijdag 27 mei

  • Nederland moet qua economie minder afhankelijk worden van China. Dat stelt VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans. Het land heeft onze economie in zijn greep, maar nu door corona de handel plat ligt, kampen we met grote tekorten. En hoe maken we als land een vuist naar de Aziatische grootmacht waar we zo afhankelijk van zijn, maar dat ook genocide pleegt op de Oeigoeren? Vanavond schuift Brekelmans samen met financieel journalist Jean Dohmen aan bij Op1 om erover te praten.
  • Avontuur, botsende karakters, diepe gesprekken en vooral veel wandelen. In het nieuwe boek Vier wandelaars en een Siciliaan gaan vier vrouwen op een wandelvakantie door het ruige landschap van Sicilië. Allemaal zijn ze met een andere reden de werkelijkheid ontvlucht. Schrijvers Elle van Rijn, Roos Schlikker, Femmetje de Wind en Marion Pauw sloegen de handen ineen om deze vrouwen een stem te geven. Vanavond bij Op1 vertellen ze erover.
  • Het is de grootste mediazaak in de Verenigde Staten sinds OJ: de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp. De Amerikanen zijn sterk verdeeld en dit leidt tot felle reacties en agressie: supporters van beide kanten bedreigen elkaar en ook de Amerikaanse media zijn niet bang om een kant te kiezen. Vanavond bij Op1 schuiven rechtbankverslaggever Saskia Belleman en journalist René Mioch aan om te praten over de meest spraakmakende zaak van de afgelopen 27 jaar.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: o.a. Saskia Belleman over zaak Amber Heard en Johnny Depp of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV