Vrijdag in Beau: Armin van Buren is terug na twee coronajaren

Vrijdag in Beau: Armin van Buren is terug na twee coronajaren
Beau

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 27 mei.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten bij Beau van vrijdag 27 mei

  • Armin van Buuren is terug. De afgelopen twee jaar deed hij vrijwel niks en zat noodgedwongen thuis. Hij ging opzoek naar wat hem nou echt gelukkig maakt en het antwoord, dat vertelt hij vanavond bij Beau aan tafel.
  • Er deden maar liefst 258 Nederlandse mannen en 125 vrouwen mee aan de Tour de France.Mart Smeets achterhaalde de feiten, levensloop en persoonlijke verhalen van al deze Nederlandse Tourdeelnemers in zijn nieuwe boek Rood-wit-blauw in de Tour.
  • De chaos op Schiphol is al ruim een maand aan de gang. Nu blijkt dat Schiphol-baas Dick Benschop de afgelopen weken, terwijl de drukte op Schiphol onhoudbaar werd, op vakantie ging.Frank Oostdam, Floor Bremer en Yteke de Jong zijn te gast.
  • Het is vandaag een spannende dag in het megaproces tussen Johnny Depp en Amber Heard. De advocaten van beide partijen mogen voor de laatste keer de jury toespreken. Strafrechtadvocaat Clarice Stenger en Michiel Vos volgen de zaak en praten je bij in Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Armin van Buren is terug na twee coronajaren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV