Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 21

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 21
Kijktips voor 28 mei t/m 3 juni

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier het overzicht van alle nieuwe films en series in mei 2022 en alle nieuwe films en series in juni 2022.

Stranger Things, S4a (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een
nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie over Stranger Things seizoen 4.

Borgen - Power and Glory (vanaf donderdag)

Netflix

De minister van Buitenlandse zaken heeft een probleem wanneer een bedrijf olie vindt op Groenland en er een internationale machtsstrijd ontstaat. Katrine Fønsmark, de oude perschef van Nyborg, werkt weer als journalist en mag ditmaal de nieuws-afdeling van een groot nationaal tv-station gaan leide. Bekijk hier waar je vanaf 2 juni Borgen - Power and Glory kunt streamen.

Interceptor (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Een legerkapitein moet haar jarenlange tactische training en militaire expertise gebruiken wanneer een gelijktijdige gecoördineerde aanval het afgelegen raket-onderscheppingsstation waar ze het bevel over heeft, bedreigt. Lees hier waar je vanaf 3 juni Interceptor kunt kijken.

Twee Zomers, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

De serie volgt een oude vriendengroep die zwaar op de proef wordt gesteld: vlak voor hun reünie op een eiland in het zuiden van Frankrijk worden een aantal groepsleden afgeperst door iemand die op de hoogte is van een dertig jaar oud geheim en dus is het onderlinge vertrouwen al snel helemaal zoek. Bekijk hier waar je vanaf 3 juni Twee Zomers kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 21 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV