ADO Den Haag - Excelsior live op tv (play-offs promotie/degradatie)

ADO Den Haag - Excelsior live op tv (play-offs promotie/degradatie)
Gaat ADO of Excelsior terugkeren?

Sport :

Met FC Volendam en FC Emmen komen er twee oude bekende terug in de Eredivisie en daar kan een derde bij komen: ADO en Excelsior spelen zondag in de return van de play-offs promotie/degradatie. De wedstrijd vanuit het Cars Jeans Stadion wordt vanaf de aftrap om 18.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten ADO Den Haag - Excelsior

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
In de wedstrijd in Rotterdam stonden de Rotterdammers lange tijd op voorsprong via Azarkan, maar Sem Steijn trok de stand gelijk in de tweede minuut van de blessuretijd. Het is dus echt nog spannend in Den Haag.

Rotterdam of Den Haag?
Er komt dus een gloednieuwe ploeg in de Eredivisie, nadat Heracles al eerder werd uitgeschakeld in de play-offs. Worden het de Rotterdammers of keert ADO na een jaar weer terug in de Eredivisie?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Journaal is vanaf 23.45 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Excelsior - ADO Den Haag is dinsdag 24 mei om 18.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.45 uur is in NOS Journaal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ADO Den Haag - Excelsior live op tv (play-offs promotie/degradatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV