Nieuwe misdaadprogramma Opsporing NL vanaf maandag 30 mei op RTL 5

Nieuwe misdaadprogramma Opsporing NL vanaf maandag 30 mei op RTL 5
RTL-versie van Opsporing Verzocht

Kijktip :

RTL heeft vanaf vanavond zijn eigen versie van Opsporing verzocht, al sinds jaar en dag een begrip bij de publieke omroep. In Opsporing NL, te zien op RTL 5, vragen presentator Pim Sedee, de politie en het Openbaar Ministerie aandacht voor (actuele) opsporingsonderzoeken.

Opsporing NL gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tips en informatie
Zo hopen ze tips en informatie binnen te krijgen om verdachten op te sporen, misdrijven op te lossen, criminaliteit te voorkomen en bovenal Nederland veiliger te maken. Met bewakingsbeelden, reconstructies, politiewoordvoerders en interviews met slachtoffers schetsen Sedee en politiewoordvoerder Shirien Elsaid de situatie en context waarbinnen een misdrijf heeft plaatsgevonden.

De tekst gaat verder onder deze video's

Locaties
Ze doen dit vanuit verschillende relevante locaties in Nederland en roepen getuigen of kijkers die deze situaties herkennen actief op om de politie te helpen met hun informatie. Franki Klarenbeek, Coördinator Landelijk Team Opsporingscommunicatie Politie: "Het is voor de politie heel waardevol dat mensen meehelpen in opsporingsonderzoeken. Zij zijn onze extra ogen en oren."

Opsporing NL is vanaf 30 mei elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadprogramma Opsporing NL vanaf maandag 30 mei op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV