Benefietshow Voor het leven zie je maandag 30 mei op NPO 1

Benefietshow Voor het leven zie je maandag 30 mei op NPO 1
Nederland staat op tegen kanker in nieuwe vorm

Kijktip :

Na elf edities van het tv-programma Nederland staat op tegen kanker gaat het roer om. In de vernieuwde live-uitzending Voor het leven zal onder leiding van presentator Frits Sissing tijdens de uitzending toegewerkt worden naar de onthulling van een gigantisch kunstwerk. Het staat symbool voor alle mensen die leven met de gevolgen van kanker.

Voor het leven gemist? Kijk de hele show terug via Gids.tv.

Street artist
Voor het leven draait om hoop en energie voor iedereen die te maken heeft met kanker. Want in Nederland leven steeds meer mensen mét en ná kanker. Speciaal voor deze uitzending maakt de wereldberoemde street artist Judith de Leeuw (JDL Street Art) een levensgrote muurschildering van 15 bij 26 meter bij de Kop van Zuid in Rotterdam.

De tekst gaat verder onder deze video's

André van Duin
Naast de onthulling van het kunstwerk tijdens de uitzending zijn er ook weer inspirerende verhalen van mensen die leven met kanker, optredens van bekende artiesten en krachtige statements van onbekende en bekende Nederlanders zoals André van Duijn, Eloise van Oranje, Ron Fresen, Sander Schimmelpenninck, Sosha Duysker en Martsje Paulusma.

Voor het leven is op maandag 30 mei om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de volledige benefietshow Voor het leven terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Benefietshow Voor het leven zie je maandag 30 mei op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV