Prachtige romantische dramafilm Me Before You zie je maandag op RTL 8

Prachtige romantische dramafilm Me Before You zie je maandag op RTL 8
Emilia Clarke en Sam Claflin

Kijktip :

Bereid je voor op een flinke dosis sentiment en een groot tranendal, want het romantische drama Me Before You is maandag te zien op RTL 8. Het gebrek aan subtiliteit schoot bij critici nogal in het verkeerde keelgat, maar het publiek liep weg met deze toch wel erg mooie film. Je kunt Me Before You streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Zakenman William Traynor is een levensgenieter pur sang, totdat hij als gevolg van een rampzalig verkeersongeluk verlamd raakt. Omdat het leven op deze manier geen zin meer heeft voor hem, wil hij het graag beëindigen. Een jonge, laagopgeleide vrouw uit een arbeidersgezin, Louisa Clark, wordt in dienst genomen om hem te verzorgen. Er ontstaat al snel een bijzondere band tussen het tweetal.

Bron: MGM

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Ach, er is maar weinig bestand tegen ultiem Hollywoodsentiment. Je weet soms precies hoe een film zich zal voltrekken, en toch is er niets opgewassen tegen de onvermijdelijke tranen. Dat is ook met Me Before You weer het geval. We kunnen alleen maar stellen dat regisseuse Thea Sharrock haar vak prima verstaat. Bovendien kon ze beschikken over een prima cast, met de fantastische Emilia Clarke als stralend middelpunt.

Cast
Naast Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (Enola Holmes) zijn ook Janet McTeer (Maleficent) en Charles Dance (Mank) te zien in Me Before You. Deze film is geregisseerd door Thea Sharrock (The One and Only Ivan).

Me Before You (2016) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is maandag 30 mei om 20.30 uur te zien op RTL 8. Genre: drama, romantiek. Speelduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV