Zondag in Humberto: Kees van der Spek over jubileum Peter R. de Vries

Zondag in Humberto: Kees van der Spek over jubileum Peter R. de Vries
Dit zijn de gasten van zondag 29 mei

Kijktip :

Ook deze zondag is Humberto Tan er weer om de zaken op een rij te zetten in zijn talkshow Humberto. Deze week bespreekt de tafel 70 jaar Koningin Elizabeth, de nieuwe film Marokkaanse Bruiloft én een jubileum voor het iconische misdaadprogramma Peter R. De Vries, Misdaadverslaggever. Dit zijn de gasten van zondag 29 mei.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 29 mei

  • De Britse Koningin Elizabeth zit sinds 6 februari zeventig jaar op de troon. Vandaag wordt door de BBC de documentaire 'The Unseen Queen' uitgezonden. Die beelden bevat die tot nu toe privé bleven. Oud-correspondent van het VK Tim de Wit heeft hem gezien en is vanavond te gast.
  • Het is deze week exact 10 jaar geleden dat er een eind kwam aan het meest iconische misdaadprogramma op de Nederlandse televisie: ‘Peter R. De Vries, Misdaadverslaggever’. Oud-directeur van SBS Tina Nijkamp en Kees van der Spek blikken vanavond terug op het programma.
  • Johan Nijenhuis mag zich de koning van de romantische komedie noemen. De regisseur won Platina Films met films als Costa! en Verliefd Op Ibiza. Nu is er de film Marokkaanse Bruiloft. Met in de hoofdrol Mocro Maffia-ster Walid Benmbarek.
  • Peter Pannekoek is na twee soloprogramma's en een geprezen Oudejaarsconference bezig aan zijn nieuwe voorstelling: DNA. Vanavond vertelt hij over de show en reageert hij op de bijval die hij kreeg na zijn uithaal in Dit Was Het Nieuws over de kinderen in de toeslagenaffaire.
  • Toen Sera haar eerste TikTok postte, deed ze dat voor een paar honderd volgers. Al snel steeg dat aantal tot boven de miljoen. Inmiddels behoren supersterren als Justin Bieber en Katy Perry tot haar fans. Vanavond speelt ze haar nieuwste single: "She Kissed Me First".

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's