Recensie: The Valet met CODA-ster Eugenio Derbez en Samara Weaving

Recensie: The Valet met CODA-ster Eugenio Derbez en Samara Weaving
Romantische komedie met een twist

Film :

Sinds 20 mei is de film The Valet te zien op Disney+. In de Oscarwinnaar CODA stal acteur Eugenio Derbez als strenge leraar Bernardo Villalobos de harten van het bioscooppubliek. Ook nu weer zorgt hij voor een lach en een traan. Lees hier de filmrecensie van The Valet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Never judge a couple by their cover"
Een zeer beroemde filmster schakelt een parkeerbediende in bij een restaurant in Beverly Hills om zich voor te doen als haar minnaar. Op deze manier proberen ze haar relatie met een getrouwde man te dekken.

Eugenio Derbez, Amaury Nolasco, Armando Hernández en Carlos Santos in de film 'The Valet'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,7

Wie de klassieker Notting Hill een leuke film vond, gaat best genieten van deze nieuwe Amerikaanse komedie. The Valet is niet zo memorabel als zijn beroemde voorganger, maar gelijkenissen zijn er zeker. Wederom zet Eugenio Derbez weer een leuke rol neer en Samara Weaving ziet er weer oogverblindend mooi uit. De echte vonk op het gebied van humor springt niet over tussen de twee karakters en dat voel je de hele film. Soms stort The Valet wat in, om even later toch weer indruk te maken - bijvoorbeeld wanneer hoofdpersonage Antonio Flores een speech geeft op een begrafenis. Een prima tussendoortje maar echt origineel is het allemaal niet. Een kleine drie sterren.

Cast
Naast Eugenio Derbez (CODA) en Samara Weaving (Ready or Not) zijn ook Max Greenfield (Promising Young Woman), Betsy Brandt (Love, Victor) en Amaury Nolasco (Prison Break) te zien in The Valet. Deze film is geregisseerd door Richard Wong.

Vanaf 20 mei 2022 is de film The Valet te zien op Disney+. Genre: drama, romantiek. Tijdsduur: 124 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV