Nieuw programma Roosen & Borst vanaf dinsdag te zien op NPO 2

Nieuw programma Roosen & Borst vanaf dinsdag te zien op NPO 2
Adelheid Roosen en Hugo Borst maken nieuw programma over dementie

Kijktip :

In navolging van de programma's In De Leeuwenhoek en Thuis op Zuid maken Adelheid Roosen en Hugo Borst met Roosen & Borst opnieuw een programma over dementie. Dit keer gaat het vooral over afscheid nemen.

Roosen & Borst aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Artsen zonder Grenzen
In de eerste aflevering van Roosen & Borst, dinsdag 31 mei te zien op NPO 2, heeft Adelheid een ontmoeting met Joris (52), die voor Artsen zonder Grenzen en het Rode Kruis werkte, maar moest stoppen toen hij op zijn 44ste de diagnose alzheimer kreeg. Hij wil graag trouwen met zijn vriendin Sandra, maar die woont en werkt in Genève.

Uitstappen
Ook Mine en Joost zien hun toekomst in duigen vallen nu Mine alzheimer heeft. Mine wil niet naar een verpleeghuis en samen zoeken ze uit hoe zij er op tijd uit kan stappen. Maar wat is op tijd? Hugo wil vastleggen dat hij er uitstapt voordat hij afhankelijk wordt van zorg, maar twijfelt als hij ziet hoe gelukkig mevrouw Bot is als Adelheid haar verrast met haar zoons Richard en Robert Bot.

Het nieuwe programma Roosen & Borst is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Roosen & Borst terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV