Ready Player One is 'pure Spielberg magie'

Ready Player One is 'pure Spielberg magie'
Duik in de magische virtual reality-wereld OASIS

Film :

De nieuwe Steven Spielberg-film Ready Player One krijgt goede recensies, zo is te zien in de nieuwe trailer. De film is gebaseerd op de bestseller van Ernest Cline en draait om Wade Watts (Tye Sheridan) die in de wereld van de virtual reality-game OASIS duikt.

In de nieuwe beelden krijgt de schitterende virtuele wereld van OASIS de volle aandacht. 'Pure Spielberg magie', noemt Empire het. Ook Vanity Fair heeft louter goede woorden: 'Een ode aan het avonturengenre dat hij zelf zo populair maakte'.

Ready Player One speelt zich af in 2045. De wereld ligt aan de rand van de afgrond en het is overal chaos. De mensen vinden hun enige uitstapje in de virtual reality-wereld van OASIS. De overleden maker James Halliday (Mark Rylance) liet zijn enorme fortuin achter in een geheim object ('easter egg') in de game. Wade Watts gaat als zijn personage Parzival de strijd aan.

:article:img

In de film zitten meerdere verwijzingen naar klassiekers als King Kong en Jurassic Park. Ook duiken er bekende videogame-personages op.

Ready Player One draait vanaf donderdag 29 maart in de bioscopen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV