Geweldige misdaadserie Sharp Objects vanaf woensdag te zien op Canvas

Geweldige misdaadserie Sharp Objects vanaf woensdag te zien op Canvas
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

Canvas zendt vanaf woensdag (1 juni) de veelgeprezen misdaadserie Sharp Objects uit, met een hoofdrol voor Hollywoodster Amy Adams - die al zes keer voor een Oscar werd genomineerd. Elke woensdag is rond 22.00 uur een dubbele aflevering van de achtdelige serie te zien.

Vermiste meisjes
Camille Preaker, een journaliste, wordt door haar uitgever naar haar thuishaven Wind Gap gestuurd om het verhaal te verslaan van twee vermiste meisjes van wie er eentje dood teruggevonden is. Deze opdracht brengt haar weer samen met haar overbezorgde moeder, haar stiefvader en halfzus Amma, waardoor ze weer geconfronteerd wordt met traumatische herinneringen uit haar jeugd.

Drank
Zo komt de dood van Camilles jongere zus Marian weer bovendrijven vanwege het weerzien met haar familie. Gekweld door haar verleden zoekt Camille troost in de drank. Ze voegt zich bij rechercheur Richard Wills en hoofdcommissaris Vickery, die proberen te achterhalen wat er is gebeurd met het laatste vermiste meisje.

De achtdelige misdaadserie Sharp Objects is vanaf woensdag 1 juni wekelijks rond 22.00 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's