Realityserie Louisa & Rowan: op z'n Gooisch vanaf donderdag te zien op TLC

Realityserie Louisa & Rowan: op z'n Gooisch vanaf donderdag te zien op TLC
Bekend transgenderstel gaat verhuizen

Kijktip :

Louisa en Rowan, die samen het bekendste transgenderstel van Nederland vormen, worden in het nieuwe TLC-programma Louisa & Rowan: op z'n Gooisch gevolgd bij hun verhuizing van het gezellige zuiden naar de chiqueste landstreek van Nederland, het Gooi. Is het daar alleen maar kouwe kak of valt er toch wat gezelligheud te bespeuren?

Niks te klagen
Thuis in Steyl hebben Louisa en Rowan het naar eigen zeggen hartstikke goed en niks te klagen. Toch droomt het markante stel van een leven vol glitter en glamour. In Louisa & Rowan: op z'n Gooisch laten de twee zich onderdompelen in alle weelderige luxe van 't Gooi. Heeft Louisa wel de juiste Gooische jurkjes in haar kast hangen? En qua manieren is het in één van de duurste gemeentes ook nog wennen…

Gooische Moeder
Gelukkig komt in het begin van de serie niemand minder dan Echte Gooische Moeder Leslie en goede vriend en haarstylist Mika het stel helpen om zich de juiste Gooische looks aan te meten. Zelfs hondje Batman wordt nieuwe etiquette bijgebracht. Wanneer de twee de basisprincipes van ‘t Gooi onder de knie hebben, worden ze op sleeptouw genomen door geleerde Gooienaren.

De nieuwe realityserie Louisa & Rowan: op z'n Gooisch is vanaf donderdag 2 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's