Nieuw seizoen The Great British Bake Off begint donderdag op NPO 1

Nieuw seizoen The Great British Bake Off begint donderdag op NPO 1
Britse origineel van Heel Holland Bakt

Kijktip :

Vanaf donderdag 2 juni is het nieuwste, twaalfde seizoen van The Great British Bake Off te zien op NPO 1. Het seizoen werd in het najaar van 2021 uitgezonden op de Engelse televisie. Wat kunnen we verwachten in de eerste aflevering van de nieuwe reeks van de stamvader van Heel Holland Bakt?

The Great British Bake Off gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Cakerollen
Bij hun eerste kans om indruk te maken op de jury moeten de bakkers twaalf perfecte mini-cakerollen maken. Het soort biscuit, de smaken en de vulling mogen ze zelf bepalen. Voor de technische opdracht, een echte klassieker voor bij de thee, maken ze moutbrood met zelfgemaakte boter.

Illusietaart
Tot slot het spektakelstuk: een indrukwekkende illusietaart die lijkt te zweven. Het moet lijken alsof de verticaal opgebouwde taarten de wetten van de zwaartekracht trotseren met decoraties die staan voor een dierbare herinnering.

Het twaalfde seizoen van The Great British Bake Off is vanaf donderdag 2 juni wekelijks rond 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Great British Bake Off terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV