Vanavond op tv: start Het Perfecte Plaatje in Argentinië, nieuw seizoen Obese en meer

Vanavond op tv: start Het Perfecte Plaatje in Argentinië, nieuw seizoen Obese en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 juni

Kijktip :

Vanavond begint een speciaal extra seizoen van Het Perfecte Plaatje, dat zich afspeelt in Argentinië, op RTL 4. Verder onder meer een nieuwe reeks van Obese. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Hollandse Zaken

NPO 2
20:25 uur

Het journalistieke programma Hollandse Zaken is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op NPO 2. Grote maatschappelijke kwesties krijgen een gezicht door reportages in het hele land over uiteenlopende onderwerpen. Onderwerpen waarin de gewone burger centraal staat. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is aandacht voor de naar schatting tienduizenden Nederlanders die lijden aan het post-COVID-syndroom, ook wel ‘de stille pandemie’ genoemd. Ze lijden aan een waaier van klachten.


Start: Het Perfecte Plaatje in Argentinië

RTL 4
20:30 uur

Vanaf vanavond is Het Perfecte Plaatje in Argentinië te zien op televisie. In het prachtige land voeren acht BN'ers opdrachten uit in de strijd om de beste foto. We zien hoe de deelnemers arriveren in de bruisende hoofdstad Buenos Aires en bij hun eerste shoot gelijk de straat op moeten. Tijd voor een kleine siësta is er niet, want daarna duiken ze gelijk de studio in voor een shiny juwelenshoot. Wie schiet de beste foto's en mag blijven? En wie moet terug naar Nederland?


Terug: Obese

RTL 5
20:30 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Obese van start op RTL 5. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen probeert samen met een team van deskundigen negen Nederlanders te helpen bij het kwijtraken van hun vele overtollige kilo's. In de eerste aflevering het verhaal van Iris (30), die walgt van haar lichaam. Ze voelt zich bejaard en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen. Ze doet er alles aan om een gezonde levensstijl en een beter zelfbeeld te krijgen. Iris ondergaat een metamorfose. Niet alleen fysiek, ook mentaal wordt ze een ander persoon.


Avonturenfilm: Jurassic Park

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de klassieke avonturenfilm Jurassic Park te zien. Na vijf jaar onderzoek staat miljardair John Hammond op het punt een dierenpark vol dinosaurussen te openen. Om zijn geldschieters en verzekeraars gerust te stellen, nodigt Hammond de wereldbefaamde paleontoloog Alan Grant, zijn collega-vriendin Ellie Sattler en zijn kleinkinderen uit om het park te bezoeken. Wat een interessant en leerrijk bezoek moet zijn, wordt al snel een nachtmerrie.


Special: Het Grote Hokjesexperiment

NPO 1
20:35 uur

Op NPO 1 is vanavond de special Het Grote Hokjesexperiment te zien. Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana presenteren deze uitzending, waaraan diverse groepen Nederlanders meedoen die vaak in een hokje worden geplaatst en gediscrimineerd. Zo komen in deze uitzending onder meer ouderen, mensen van kleur of mensen met een beperking opdraven. Er wordt besproken welke bestaande vooroordelen er per groep zijn. En welke vooroordelen horen eigenlijk bij welke groep?


Start: Sharp Objects

Canvas
21:50 uur

Canvas zendt vanaf vanavond de veelgeprezen misdaadserie Sharp Objects uit, met een hoofdrol voor Hollywoodster Amy Adams. Camille Preaker, een journaliste, wordt door haar uitgever naar haar thuishaven Wind Gap gestuurd om het verhaal te verslaan van twee vermiste meisjes van wie er eentje dood teruggevonden is. Deze opdracht brengt haar weer samen met haar overbezorgde moeder, haar stiefvader en halfzus Amma, waardoor ze weer geconfronteerd wordt met traumatische herinneringen uit haar jeugd.


Docu: Winona Ryder - Fighting Demons

NPO 2
23:10 uur

Enkele dagen nadat het vierde seizoen van Stranger Things (de grote comeback van Winona Ryder) in première ging op Netflix is de documentaire Winona Ryder - Fighting Demons te zien op NPO 2. Deze film schetst een portret van het roerige leven van de actrice. Ze groeide op in een Californische commune met een alternatieve levensstijl en voelde zich van jongs af aan een buitenbeentje. Haar persoonlijke worstelingen als outsider zijn van grote invloed geweest op de rollen die ze koos en die haar beroemd maakten.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV