Recensie: Father Stu is waargebeurd en theatraal drama over bokser die priester werd

Recensie: Father Stu is waargebeurd en theatraal drama over bokser die priester werd
Met Mark Wahlberg, Jacki Weaver en Mel Gibson

Film :

Vanaf 10 juni staat de film Father Stu op Pathé Thuis. Acteur Mark Wahlberg gaat helemaal los in zijn hoofdrol, geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van Stuart Long. Lees hier de filmrecensie van Father Stu.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

God wanted a fighter… and He found one
Stuart verhuist naar Los Angeles als zijn carrière als amateurbokser voorbij is. Hij wil het maken als ster, maar valt voor zondagsschool lerares Carmen. Vastbesloten om haar voor zich te winnen, gaat de agnostische Stuart naar de kerk.

Mark Wahlberg is de film 'Father Stu'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,4

Bij acteur Mark Wahlberg denk je niet meteen aan iemand die een flink vroom leven leidt. Toch is hij te zien als priester in deze biografische dramafilm, samen met de enfant terrible Mel Gibson en de symatieke actrice Jacki Weaver. De enorme lichamelijke transformatie in deze film die Wahlberg doormaakt verdient de grote complimenten en het verhaal blijft bij vlagen ook wel boeien. De overdreven laag Amerikaans emotie en de natte ogen van Gibson gooien flink wat roet in eten bij deze film, maar acteur Cody Fern (Jacob) zet wel een erg sterke rol neer. Fans van Mark Wahlberg zullen misschien deze film wat beter beoordelen, wij komen niet verder dan 2,5 ster.

Cast
Naast Mark Wahlberg (The Perfect Storm) en Mel Gibson (Blood Father) zijn ook Jacki Weaver (Bird Box), Cody Fern (House of Cards) en Teresa Ruiz (The Marksman) te zien in deze film. Deze productie is het regiedebuut van Rosalind Ross.

Vanaf 10 juni 2022 is de film Father Stu te streamen op Pathé Thuis. Genre: Drama, Biografie. Tijdsduur: 124 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Father Stu is waargebeurd en theatraal drama over bokser die priester werd of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV