Woensdag in Op1: Schiphol-baas Dick Benschop over personeelstekort

Woensdag in Op1: Schiphol-baas Dick Benschop over personeelstekort
De gasten van Op1 van woensdag 1 juni

Kijktip :

Maandagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 van maandag 30 mei.

Tekst gaat verder onder de videos.

Gasten in Op1 - woensdag 1 juni

  • Vandaag presenteerde het kabinet de Defensienota: de grootste investering in de krijgsmacht sinds de Koude Oorlog. Hoe gaat Defensie de miljarden extra besteden? Te gast in Op1 is Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim.
  • Vandaag presenteerde Schiphol samen met de vakbonden FNV en CNV een akkoord om het werken op de luchthaven aantrekkelijker te maken. Zo komt er een zomertoeslag van 5,25 euro bruto per uur voor het personeel. Gaat dit de personeelstekorten en daarmee de chaos op Schiphol oplossen? Te gast zijn de CEO van Schiphol Dick Benschop en campagneleider FNV Schiphol Joost van Doesburg.
  • Mark Rutte bezoekt vandaag Groningen. Zijn eerste bezoek aan de provincie sinds het nieuwe kabinet staat in het teken van de aardbevingsschade. Welke boodschap heeft de premier voor de gedupeerde Groningers? Politiek verslaggever Thomas van Groningen ging met Rutte mee.
  • Rafael Nadal bewees afgelopen nacht dat hij nog steeds van absolute wereldklasse is op de tennisbaan. De Spanjaard die bekend staat om zijn rare tics, versloeg zijn concurrent Novak Djokovic in een waar spektakelstuk in de kwartfinale van Roland Garros. Wat maakt de bijna 36-jarige tennisser nog altijd zo’n goede speler? Dat wordt besproken met tenniscommentator Marcella Mesker en voormalig toptennisser Paul Haarhuis.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

:[article:videos](ids:"455311,455304" title:"Bekijk o

Actuele video's

Meer actuele video's