Gemist op tv: Temptation Island en RTL Gezondheidstest

Gemist op tv: Temptation Island en RTL Gezondheidstest
De leukste tv-fragmenten van donderdag

Gemist

Gids.tv zet dagelijks de leukste tv-fragmenten van de avond ervoor op een rij. Aan de hand van video-fragmenten, tweets en Instagram-berichten komen de hoogtepunten van de tv-avond voorbij.

In Temptation Island krijgt Daniëlle de beelden te zien van haar vriend Mezdi. Wat is er gebeurd met de nieuwe verleidster Daniëlle?

De kampvuur-sessie zorgt voor meer problemen, want Deborah is gebroken na het zien van de slechte beelden van haar vriend Tim.

In het RTL 4-programma RTL Gezondheidstest is te zien dat kok Herman den Blijker zijn voedingspatroon moet aanpassen vanwege zijn diabetes.

De Wereld Draait Door besprak een aantal dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen het politieke nieuws met Özcan Akyol, Prem Radhakishun en Tom-Jan Meeus. Eerste onderwerp: de komst van het hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam. Is dat het gevolg van het afschaffen van de dividendbelasting?

Het NPO 3-programma Break Free, over de dood van de Nederlandse Jessica bij een helikopterongeluk in Nepel, zorgde voor emotionele reacties op Twitter.Benieuwd hoe goed de tv-programma's werden bekeken? Bekijk de kijkcijfers van donderdag.

Tags: rotterdam, tweets, gemeenteraadsverkiezingen, gemist, unilever, helikopterongeluk, hoofdkantoor, npo, diabetes, de wereld draait door, kijkcijfers, video, rtl, nieuws, Özcan Akyol, Temptation Island, reacties, dood, herman den blijker, prem radhakishun, rtl 4, npo 3, dividendbelasting, kok, verleidster, gezondheidstest, mezdi

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »