Britse misdaadserie Trigger Point vanaf zaterdag 4 juni te zien op NPO 2

Britse misdaadserie Trigger Point vanaf zaterdag 4 juni te zien op NPO 2
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

NPO 2 zendt vanaf zaterdag 4 juni de zesdelige misdaadserie Trigger Point uit. De serie komt in drie delen van speelfilmlengte op televisie. In Trigger Point volgen we Lana Washington, een expert op het gebied van bommen opruimen, die werkzaam is in Londen.

Trigger Point aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Bommenfabriek
Lana Washington en haar collega Joel Nutkins zijn werkzaam bij de Explosives Officers ("EXPO") in de Britse hoofdstad. Temidden van een zomerse hittegolf worden ze opgeroepen door de politie, die een contraterrorisme-operatie uitvoert om een potentiële bommenfabriek in een flatgebouw te onderzoeken. Ze dringen met man en macht de woning binnen.

Gevaar
Eenmaal binnen treffen ze echter een compleet andere situatie aan dan ze verwacht hadden: er is geen spoor van de bommenmaker, maar er zijn wel aanwijzingen voor een nóg dodelijker terroristische dreiging. Lana en Joel moeten alles op alles zetten om zoveel mogelijk levens te redden - met gevaar voor hun eigen leven.

De misdaadserie Trigger Point is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Trigger Point terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV