Zondag 5 juni in Boerderij van Dorst: Gordon en Anouk

Zondag 5 juni in Boerderij van Dorst: Gordon en Anouk
Bijzonder duo op bezoek bij Raven van Dorst

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst ging vorige week zondag van start met een bezoekje van Eva Crutzen en Hans Klok. In aflevering 2 komt het potentieel meest interessante duo langs: Gordon en Anouk.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Klusjes
Raven van Dorst trekt zich wederom terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde: poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken; het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes.

Uitgesproken
Terwijl de gasten de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze de hemd van het lijf. Zoals gezegd kunnen we in deze aflevering een illuster duo verwachten: Gordon en Anouk. Beide artiesten zijn nogal uitgesproken, dus dat kan zomaar verbaal vuurwerk opleveren - zeker aangezien Raven ook niet op haar mondje gevallen is.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's