Donderdag in BEAU: Blow Up-jurylid Guido Verhoef over nieuwe RTL 4-ballonnenshow

Donderdag in BEAU: Blow Up-jurylid Guido Verhoef over nieuwe RTL 4-ballonnenshow
Dit zijn de gasten van donderdag 2 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag weer opnieuw genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van donderdag 2 juni

  • Na lego, knikkers en dominostenen is er nu ook een show met ballonnen: Blow Up. De kandidaten toveren werkelijk alles tevoorschijn van high-fashion jurken tot gigantische dieren. Vanavond schuiven jurylid __Guido Verhoef__en kandidaten Lesly van Eldijk en __Pauline Biljard__aan bij Beau. Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Je kunt vanaf 3 juni de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

  • Driehonderd wetenschappers roepen de Tweede Kamer en de media op om krachtiger stelling te nemen tegen ondermijning. We praten erover met Ernst Kuipers en EenVandaag-journalist Joost Vullings.

  • Wij mensen kunnen ons flink uitdossen, maar dieren kunnen er ook wat van! In het dierenrijk kom je de wonderlijkste verschijningen tegen van dieren die hun best doen om op te vallen. Bioloog Mátyás Bittenbinder geeft vanavond een college over de pronkzucht van dieren.

  • Groot feest in het Verenigd Koninkrijk! Voor het 70 jarig jubileum wordt er flink uitgepakt om Queen Elizabeth te eren. Voormalig VK-correspondent Tim de Wit en koningshuiskenner Coks Donders nemen ons mee met in alle festiviteiten.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV