First Dates Teens vanaf maandag 6 juni dagelijks te zien op NPO 3

First Dates Teens vanaf maandag 6 juni dagelijks te zien op NPO 3
Jonge Britten op zoek naar de liefde

Kijktip :

Na het succes van First Dates is vanaf maandag 5 juni ook het programma First Dates Teens dagelijks te zien op NPO 3. Zoals de naam al aangeeft krijgen (Britse) tieners een kans om al op jonge leeftijd hun grote liefde te vinden in het restaurant van First Dates.

First Dates Teens aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Basisschool
De eerste die binnenkomt is de 17-jarige Henry, die tot nu toe praten met meisjes lastig vond en de laatste keer dat zijn date, de 16-jarige Pia, contact met jongens had, was op de basisschool. De 19-jarige muzikant Daniel wil een nuchtere vriendin naast zich en familiedier Yrena lijkt een goede kandidaat.

TikTok
Sinds zijn doorbraak op TikTok is de 17-jarige Jack aandacht van meisjes gewend, maar hij wil iemand om zich aan te binden en dat kan Jemma uit Essex zijn. De 19-jarige Dylan heeft unieke hobby: hij fokt kippen, maar net als zijn kippen komt Dylans liefdesleven niet echt van de grond. Gaat Jack uit Bolton daar verandering in brengen?

First Dates Teens is vanaf maandag 6 juni dagelijks rond 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van First Dates terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's