Vrijdag in Op1: o.a. Kim Feenstra en Chris Riemens over de FHM500

Vrijdag in Op1: o.a. Kim Feenstra en Chris Riemens over de FHM500
De gasten van Op1 van vrijdag 3 juni

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juni.

Tekst gaat verder onder de videos.

Gasten in Op1 - vrijdag 3 juni

  • Als het aan For Him Magazine ligt is Abbey Hoes de mooiste vrouw van Nederland. De actrice staat bovenaan de FHM500, waarin het blad de 500 mooiste vrouwen van Nederland op een rijtje zet. We bespreken het vanavond met FHM-hoofdredacteur Chris Riemens, LINDA.meiden-redacteur Gaby Boterkooper, oud-model Kim Kötter en Kim Feenstra.

  • Verschillende Nederlandse steden doen er alles aan om flitsbezorgers buiten de binnenstad te houden. Volgens directeur Sadik Cevik van Gorilla’s is dit geen goede stap. Het is echter niet de enige startup met problemen. Investeerder Eva de Mol schuift ook aan in Op1 en vertelt over de veranderende wereld rondom jonge bedrijfjes.

  • We zijn te naïef als het gaat om het opsluiten van zware misdadigers. Dat vindt VVD-Kamerlid Ulysse Ellian. Daarom bezocht hij Italië om te kijken of we iets kunnen leren van de berechting van de maffia. Is de strenge Italiaanse aanpak ook een optie voor Nederland? Ellian vertelt er vanavond over bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV