Vrouwenfinale Roland Garros Swiatek - Gauff live op tv en online

Vrouwenfinale Roland Garros Swiatek - Gauff live op tv en online
Finale op het Parijzer gravel

Sport :

Er staat een bijzondere vrouwenfinale van het Franse grand slam toernooi Roland Garros op het programma dit jaar: de genadeloze Ida Swiatek staat tegenover het jonge talent Coco Gauff. Vanaf 15.00 is de finale te zien op Eurosport 1 en online via discovery+.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Doorzetten
De huidige nummer 1 van de WTA-ranglijst Swiatek staat bekend als een echte doorzetter. De Poolse tennisster is inmiddels 34 partijen ongeslagen, één partij minder dan het absolute record van Venus Williams.

Jongste
Haar tegenstander is de jonge Coco Gauff, de nummer 23 van de ranglijst. De 18-jarige Amerikaanse is de jongste finaliste van de Franse grand slam ooit. Overigens is de tiener ook geplaatst voor de finale van het dubbelspel. De kans dat ze een finale wint is dus redelijk groot.

De vrouwenfinale op Roland Garros tussen Swiatek en Gauff is zaterdag 4 juni om 15.00 uur live te zien op Eurosport 1 en discovery+. De samenvatting volgt op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrouwenfinale Roland Garros Swiatek - Gauff live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV