Mannenfinale Roland Garros Nadal - Ruud live op tv en online

Mannenfinale Roland Garros Nadal - Ruud live op tv en online
Gaat de Spanjaard weer een titel pakken?

Sport :

De vrouwenfinale was al een feestje om naar te kijken, maar de mannen zijn nu aan de beurt. De grote kampioen Rafael Nadal staat tegenover de Zwitser Ruud. Vanaf 15.00 is de finale te zien op Eurosport 1 en online via discovery+.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Recordhouder
De Spaanse superkampioen Nadal staat zondag voor de veertiende keer in zijn carrière in de finale van Roland Garros. De andere dertien finales won hij allemaal. De Spanjaard loopt met een slepende voetblessure, die hem vorig jaar het hele seizoen langs de kant hield.

Tegenstander
De tegenstander van de grote Nadal is de 34-jarige Casper Ruud, de allereerste Noor ooit in een finale van Roland Garros. De huidige nummer 8 van de ATP-ranglijst gaat naar eigen zeggen net als zijn dertien voorgangers "zijn uiterste best doen om de onverslaanbare te verslaan" in de Franse grand slam finale.

De mannenfinale op Roland Garros tussen Nadal en Ruud is zondag 5 juni om 15.00 uur live te zien op Eurosport 1 en discovery+. De samenvatting volgt op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mannenfinale Roland Garros Nadal - Ruud live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV