Recensie: Interceptor is zoveelste in rij militaire actiefilms

Recensie: Interceptor is zoveelste in rij militaire actiefilms
Australische film over Amerikaanse situatie

Film :

Vanaf 3 juni staat de film Interceptor op Netflix. Netflix komt opnieuw met een film die weinig nieuws onder de zon brengt, behalve misschien een hele leuke cameo... Lees hier de recensie van Interceptor.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Raket onderscheppen
Een legerkapitein moet haar jarenlange tactische training en militaire expertise gebruiken wanneer een gelijktijdige gecoördineerde aanval het afgelegen raket-onderscheppingsstation waar ze het bevel over heeft, bedreigt.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 35% | IMDb ★ 4,4

Netflix blijft maar actiefilms uit de grond stampen en zo komen ze ook met Interceptor, een Australische productie over een zeer Amerikaans concept. De Koude Oorlog lijkt nog steeds een grote uitdaging voor dit soort films, want ze willen blijkbaar ook een hedendaagse versie creëren met dit soort films. Het acteerwerk is niet heel geloofwaardig, de slechterik wel heel duidelijk getypecast als 'John Cena'-achtig. Alleen de actie is zo hier en daar best aardig. Het is en blijft echter allemaal een beetje hetzelfde. Het hoogtepunt is misschien nog wel de cameo van de Australische 'national treasure' Chris Hemsworth. 1,5 ster.

Cast
Naast Elsa Pataky (12 Strong) en Luke Bracey (Holidate) spelen ook Aaron Glenane (Truth), Mayen Mehta (Pain) en Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Matthew Reilly.

Vanaf 3 juni 2022 is Interceptor te kijken op Netflix. Genre: Actie. Tijdsduur: 98 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Interceptor is zoveelste in rij militaire actiefilms of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV