Serierecensie: The Boys seizoen 3 geeft unieke draai aan serie

Serierecensie: The Boys seizoen 3 geeft unieke draai aan serie
Karl Urban is de ultieme showsteler

Film :

Vanaf 13 juli staat het volledige derde seizoen van The Boys op Prime Video. Lukt het deze zeer frisse superheldenserie om ook in het derde seizoen nog die frisse en donkere kant te laten zien? Lees hier de recensie van het derde seizoen van The Boys.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Superkrachten?
In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten. In het derde seizoen krijgt Billy Butcher een serum in handen dat hem 24 uur lang van superkrachten kan voorzien. Ondertussen probeert Homelander na zijn romance met de psychopathische Stormfront zijn beschadigde imago te herstellen.

Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 8,7

De drie titelhelden hebben in dit derde seizoen een gevoel van gezonde wraak en die kunnen ze ook goed waarmaken. Deze verhaallijn maakt de serie, met de nodige liters nepbloed die daarbij hoort, ook dit seizoen weer interessant genoeg om te blijven hangen. Het hoogtepunt van de serie blijven de parodieën op zowel de concurrentie (zoals Marvel en DC) als de maatschappij in zijn algemeen, die ondanks dat er al heel wat gepasseerd zijn in de loop van de serie toch nog steeds zeer scherp en hard. Het lukt de serie om, ondanks toch het derde seizoen waarin er ongeveer hetzelfde gebeurd, er ook ditmaal weer een interessante en nieuwe twist aan te geven. En dat hebben we toch niet zo vaak gezien. 4 sterren.

Cast
Karl Urban (Star Trek: Beyond), Jack Quaid (Scream), Anthony Starr (Wish You Were Here) en Erin Moriarty (Driven) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Eric Kripke (Supernatural).

Vanaf 3 juni 2022 is The Boys seizoen 3 te streamen op Prime Video. Genre: Actie, Superhelden. Aantal afleveringen: 8.

Actuele video's

Meer actuele video's