Zondag in Humberto: Frank Moonen over Gino, Fleur Jong en Ellen van Langen

Zondag in Humberto: Frank Moonen over Gino, Fleur Jong en Ellen van Langen
Dit zijn de gasten van zondag 5 juni

Kijktip :

De wekelijkse weekendafsluiting bij RTL4 is ook deze week weer voor Humberto Tan. In zijn programma Humberto is deze week onder meer L1-verslaggever Frank Moonen te gast over de tragische dood van de 9-jarige Gino. Dit zijn de gasten op zondag 5 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 5 juni

  • Zo'n 20.000 Groningers hebben last van schade aan hun huis door gaswinning: van scheuren tot soms instortingsgevaar. Vanavond schuiven gedupeerden Jan de Jager en Annemarie Heite aan. Ook zien we Ger Warink, wij zochten hem op in zijn huis in Loppersum.
  • Grote verslagenheid gisteren, nadat in Geleen het levenloze lichaam van de 9-jarige Gino werd gevonden. Vrijwilligers zochten dag en nacht naar de jongen in de hoop hem ongedeerd terug te vinden. L1-verslaggever Frank Moonen vertelt er over.
  • Vogelaar Arjan Dwarshuis heeft één grote missie: mensen enthousiasmeren voor vogels. Of het nu is met zijn populaire Vogelspotcast of de excursies die hij geeft. Het is altijd met evenveel plezier en passie. Vanavond vertelt hij over zijn fascinatie voor de koekoek.
  • Ellen van Langen maakt het als toernooidirecteur mogelijk dat Fleur Jong morgen als paralympiër mag meedoen aan de FBK Games. De grootste internationale atletiekwedstrijd in Nederland vindt morgen plaats in Hengelo. Vanavond zijn Fleur en Ellen samen te gast.
  • Mede vanwege haar werk voor het programma De TV Kantine ontving Barbara van Munster de Media Diamant, waar ze twaalf seizoenen lang de metamorfoses creëerde voor Carlo Boszhard, Irene Moors, Elise Schaap en anderen. Vanavond is Barbara samen met Irene Moors te gast.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV